03-02-2013, 23:52
Ja nie jestem jakimś trophy hunterem. Ledwo 11 platyn z czego prawie połowa to seria z Kratosem
Często spotykam się z sytuacją kiedy podczas gry ludzie nastawiają się na trofea i czytają poradniki tylko po to żeby platyna wpadła jak najszybciej. Wg mnie to trochę psuje doznania płynące z gry bo co to za frajda grać znając już miejscówki czy fabułę. Pierwszy raz zawsze gram bez poradnika ile wpadnie to wpadnie. Jeśli gra mnie bawi to do niej wracam.
Inna sprawa to fakt że jeśli gra ma tak kosmiczne trofea jak Mortal Kombat albo Max Payne 3 to szkoda mi życia na platynowanie tego. I tak nie mam tyle czasu na granie ile bym chciał a co miesiąc Sony zalewa mnie kolejnymi tytułami z PS+ których często nie daję rady nawet skończyć.

Inna sprawa to fakt że jeśli gra ma tak kosmiczne trofea jak Mortal Kombat albo Max Payne 3 to szkoda mi życia na platynowanie tego. I tak nie mam tyle czasu na granie ile bym chciał a co miesiąc Sony zalewa mnie kolejnymi tytułami z PS+ których często nie daję rady nawet skończyć.