Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 42 43 44 45 46 ... 62 Dalej »

Pora by się przedstawić.
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb normalny
Pora by się przedstawić.
Mlethys Offline
Pong
*
Liczba postów: 11
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
04-02-2013, 18:54
Witam wszystkich. Stroniłem od tego tematu ale w końcu naszło mnie, że jednak, skoro już się tu wypowiadam powinienem nakreślić jakoś swoją osobę. Dlatego właśnie powstał ten temat.
Mam na imię Michał, mam 21 lat i pochodzę z Sosnowca. Studiuje informatykę na Politechnice Śląskiej i oprócz tego jestem, może nie do końca tak bardzo zapalonym, ale jednak graczem Winking
Gram tylko i wyłącznie na PC i w pociągach na Androidzie, konsol niestety nie posiadam. Uwielbiam cRPG i RTS'y choć gdy mam możliwość pogrania ze znajomymi nie pogardzę starymi FPS'ami (głównie Q3 i CS).
Oprócz zamiłowania do gier interesuje się ogólnie działem IT (w końcu na takie studia poszedłem), muzyką i sportami walki. Na te ostatnie sporo uczęszczałem w szkole średniej, teraz czasu już nie mam.
Chyba temat wyczerpałem, właściwie nie wiem co jeszcze mógłbym dopisać dlatego, jeśli chcecie się dowiedzieć czegokolwiek -> pytajcie Winking
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Wiadomości w tym wątku
Pora by się przedstawić. - przez Mlethys - 04-02-2013, 18:54

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 15-05-2025, 14:17 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.