A więc tak moja propozycja jest następująca:
*Procesor: AMD Phenom II x4 955 Black Edition
*Płyta Główna: ASRock Extreme 3 Socket AM3+ Chipset 970
*Karta Graficzna: Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC
*Zasilacz: SilentiumPC DeusG1 500W 80Plus Bronze
*Dysk twardy: Western Digital Caviar Blue 500 GB Sata III
*Pamięć Ram: Good Ram 2x4 GB 1333 MHz CL9
*Obudowa: SilentiumPC Brutus 430 Pure Black USB 3.0
Ceny wzięte z serwisu morele.net jeśli u nich byś zamawiał taki zestaw to przesyłka i złorzenie kompa miał byś za złotówke tylko napisz mi że zamawiasz tam to dam ci promocyjny kod który tą promocje uaktywnia. Sorki bo przekroczyłem troszke budżet o jakieś 150 zł ale jeśli dołorzysz te 150 zł to masz komputer na najbliższe lata
A później możesz dokupić sobie jakiś Cooler na procek i podkręcić go sobie to przyzwoitej prędkości
Polecam się na przyszłość MrPiesek 
Bleub nie za darmo tylko za symboliczną złotówkę jak coś
Jeśli chciał byś tańszy zestaw to napisz to coś złożę ale tego zestawu na intelu nie bierz moim zdaniem nie opłaca się inwestować w Pentiumy 2 rdzeniowe strata pieniędzy
*Procesor: AMD Phenom II x4 955 Black Edition
*Płyta Główna: ASRock Extreme 3 Socket AM3+ Chipset 970
*Karta Graficzna: Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC
*Zasilacz: SilentiumPC DeusG1 500W 80Plus Bronze
*Dysk twardy: Western Digital Caviar Blue 500 GB Sata III
*Pamięć Ram: Good Ram 2x4 GB 1333 MHz CL9
*Obudowa: SilentiumPC Brutus 430 Pure Black USB 3.0
Ceny wzięte z serwisu morele.net jeśli u nich byś zamawiał taki zestaw to przesyłka i złorzenie kompa miał byś za złotówke tylko napisz mi że zamawiasz tam to dam ci promocyjny kod który tą promocje uaktywnia. Sorki bo przekroczyłem troszke budżet o jakieś 150 zł ale jeśli dołorzysz te 150 zł to masz komputer na najbliższe lata

Bleub nie za darmo tylko za symboliczną złotówkę jak coś

Jeśli chciał byś tańszy zestaw to napisz to coś złożę ale tego zestawu na intelu nie bierz moim zdaniem nie opłaca się inwestować w Pentiumy 2 rdzeniowe strata pieniędzy