20-02-2013, 00:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-02-2013, 00:34 przez szymon1051.)
(19-02-2013, 12:58)bloodvenice napisał(a): najlepiej jakbyście złożyli CAŁEGO kompa (a Windowsa nie mam i też chciałbym się poradzić jaki najlepszy) oraz monitor z wejściem D-Sub oraz HDMI (HDMI po to bo mam konsolkę).
Składam od zera ponieważ kiedyś zlamiłem i zamast uzbierać na stacjonarkę to kupiłem pierwszy lepszy laptop (a dokładnie Fujitsu Siemens,Windows Vista 32-bity Home Basic)
Klawiaturę posiadam.Miło by było jakbyście polecili jakąś dobrą myszkę.
(19-02-2013, 17:29)MrPiesek napisał(a): A więc tak moja propozycja jest następująca:
*Procesor: AMD Phenom II x4 955 Black Edition
*Płyta Główna: ASRock Extreme 3 Socket AM3+ Chipset 970
*Karta Graficzna: Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC
*Zasilacz: SilentiumPC DeusG1 500W 80Plus Bronze
*Dysk twardy: Western Digital Caviar Blue 500 GB Sata III
*Pamięć Ram: Good Ram 2x4 GB 1333 MHz CL9
*Obudowa: SilentiumPC Brutus 430 Pure Black USB 3.0
Ceny wzięte z serwisu morele.net jeśli u nich byś zamawiał taki zestaw to przesyłka i złorzenie kompa miał byś za złotówke tylko napisz mi że zamawiasz tam to dam ci promocyjny kod który tą promocje uaktywnia. Sorki bo przekroczyłem troszke budżet o jakieś 150 zł ale jeśli dołorzysz te 150 zł to masz komputer na najbliższe lataA później możesz dokupić sobie jakiś Cooler na procek i podkręcić go sobie to przyzwoitej prędkości
Polecam się na przyszłość MrPiesek
Bleub nie za darmo tylko za symboliczną złotówkę jak coś![]()
Jeśli chciał byś tańszy zestaw to napisz to coś złożę ale tego zestawu na intelu nie bierz moim zdaniem nie opłaca się inwestować w Pentiumy 2 rdzeniowe strata pieniędzy
To chcesz sam komp w tej cenie? Czy cały zestaw (komp, monitor, głośniki, mysz, klawiatura)? Bo monitor to z jakieś 300 zł, klawiatura 30 zł, mysz 40 zł, głośniki 50 zł.