31-03-2013, 13:34
Niecałe dwa miesiące temu ukończyłem Amnesię i śmiało mogę stwierdzić, że to bardzo dobry tytuł. Gra nie jest typowym screamerem jak to jest w przypadku (przykładowo) Slendera. Ma niezły klimat, a jedyny zarzut mogę mieć wobec fabuły, która niespecjalnie mnie urzekła. Pojawiają się także elementy logiczne, zagadkowe, co niektórych raduje, a innych wręcz odwrotnie. Całokształt gry jednak wypada całkiem nieźle i warto w nią zagrać.
Koledzy powyżej podają ciekawe tytuły. Ja jednak skupię się na tych dwóch: Alan Wake i Silent Hill 2. Gry trzymające w napięciu, że o fabule nie wspomnę, bowiem jest genialna w obydwu przypadkach
na zakończenie dodam, że sugerowanie się grafiką nie ma największego znaczenia - bez względu na to zdarzy Ci się wystraszyć lub poczuć dreszczyk. Ale o tym, że grafika w grach nie jest najważniejszym czynnikiem wie chyba każdy.
Pozdrawiam wszystkich.
Koledzy powyżej podają ciekawe tytuły. Ja jednak skupię się na tych dwóch: Alan Wake i Silent Hill 2. Gry trzymające w napięciu, że o fabule nie wspomnę, bowiem jest genialna w obydwu przypadkach

![[Obrazek: ZygaNo1.png]](http://card.psnprofiles.com/1/ZygaNo1.png)