04-04-2013, 01:15
Ja grałem w DS na docelowym systemie, czyli na konsoli, wiem że na PC grafika jest na znacznie wyższym poziomie, ale ta gra nie stoi grafiką, słowem klucz przy wypowiadaniu magicznych słów DARK SOULS, powinno być "smaczki". Mam na myśli rozgryzanie otaczającego nas świata, oraz system rozgrywania pojedynków, który tylko z pozoru wydaje się prosty, i o ile podczas grania single player trudność spada na naszą niewiedzę, bądz własne błędy, które zawsze można poprawić po dwusetnym zobaczeniu ekranu z napisem YOU DIED, tak już rozgrywka PvP to zupełnie inna bajka i tutaj już wychodzi nasz brak obeznania systemu, a i skill też się przydaje. Jeśli chodzi o samą gre, to faktycznie: fabuły brak, grafika technicznie też "nie robi", ale jest w tej grze właśnie "TO COŚ", co nie pozwala się od niej oderwać, na co niestety w dzisiejszych czasach jest deficyt.
Rozumiem graczy którym się nie podobała bo to typowe "Love or Hate". Ja jestem Love.
190 godz, połowa to PvP, nie żałuję
Rozumiem graczy którym się nie podobała bo to typowe "Love or Hate". Ja jestem Love.
190 godz, połowa to PvP, nie żałuję