18-04-2013, 10:00
To ja też wtrącę swoje 3 grosze - Nintendo DS jest konsolą, na którą wyszła masa świetnych tytułów. Nie starczyłoby Ci życia, żeby wszystkie ograć. Dla kilku perełek warto tę konsolę mieć. Ds Lite ma tą zaletę, że jest wstecznie kompatybilny z GBA, ale ma też coś, co mnie skłoniło do zakupu właśnie tego modelu - można na nim grać w przenośne Guitar Hero
Odpowiednią przystawkę można teraz kupić za gorsze
W późniejszym modelu DSi takiej funkcjonalności nie ma 
Pamiętaj też, że bycie fanem Nintendo w Polsce to jest mega uber hardcore - problemy z dostępnością gier i sprzętu są chlebem powszednim.
Na koniec dodam, że co prawda nie wiem po ile dzisiaj stoi DS Lite, ale zastanów się czy nie warto kupić 3DS'a? Owszem zapłacisz więcej, ale będziesz miał sprzęt na którym zagrasz i w gry z oryginalnego DS'a jak i w nowości
Zastanów się, którą konsolę kupić, bo warto
!

Pamiętaj też, że bycie fanem Nintendo w Polsce to jest mega uber hardcore - problemy z dostępnością gier i sprzętu są chlebem powszednim.
Na koniec dodam, że co prawda nie wiem po ile dzisiaj stoi DS Lite, ale zastanów się czy nie warto kupić 3DS'a? Owszem zapłacisz więcej, ale będziesz miał sprzęt na którym zagrasz i w gry z oryginalnego DS'a jak i w nowości