27-04-2013, 14:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-04-2013, 14:26 przez Dark Archon.)
(27-04-2013, 14:05)Jokersky napisał(a): Ponadto patrząc na odzew widzów pod materiałem na YouTube boję się o wasz światopogląd jeśli komentujecie go tekstami w stylu "zachowujecie się jak stare babcie", nie mam pytań.
Moim zdaniem to idealnie odzwierciedla target. Po tym jak wyrażają się "gorliwi zwolennicy" kolekcjonerki bardzo łatwo wywnioskować można kogo takie cuda kręcą. Na usta ciśnie mi się wyraz zaczynający się na "gim", a kończący na "busy".*
Czytając takie komentarze czuję się z własną opinią dużo lepiej.
*Disclaimer: nie każdy komu się podoba jest gimbusem. Chodzi o pewną nieelokwentną, wulgarną grupę. Mam chwilami wrażenie, że muszę się tłumaczyć z kontekstu każdego słowa, bo zdolność słuchania ze zrozumieniem i wnioskowanie przyczynowo-skutkowe chyba gdzieś zanikło. A szkoda, bo nie chcę traktować naszej widowni jak stada idiotów, którym trzeba wszystko łopatologicznie wyjaśniać. Tak jak to robię teraz.
Uważam, że nasza społeczność jako ogół nie musi się do czegoś takiego zniżać. A selekcja naturalna z czasem wyeliminuje (rzal unsub) resztę.