Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Oldschool... › Konsole Stacjonarne v
« Wstecz 1 ... 7 8 9 10 11 Dalej »

Projekt do szkoły, opis historii konsol... i może coś więcej : )
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb normalny
Projekt do szkoły, opis historii konsol... i może coś więcej : )
Dazzveil Offline
Pong
*
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 2
Reputacja: 0
Thumbs Up  27-04-2013, 14:58
Siemka, mam wreszcie możliwość podzieleniem się publicznie moim (naszym?) hobby, które dla wielu w mojej miejscowości to wytwór szatana ETC. Tylko potrzebuje waszej pomocy. Robię do szkoły projekt o historii konsol, od początków do tegorocznych nowości, od tego skąd wziął się pomysł do tego jak produkowało się kiedyś, jak tworzy się dzisiaj dane urządzenia masowo, hurtowo. Na razie zbieram informacje ich dotyczące, ale że moje hobby zrodziło się dość nie dawno (około roku się tym interesuje), wkładam w to dużo serca (i pieniędzy ^^) lecz moja wiedza jak na razie nie jest duża. Prosiłbym was forumowiczów o poddanie mi pomysłów, źródeł, badań, na których mógłbym się najzwyczajniej oprzeć (nie proszę o podanie gotowca tylko czegoś co pomoże mi stworzyć moje własne "dzieło"). Prosiłbym też was o napisanie co najlepiej można by opisać. Oczywiście mój projekt nie kończy się na konsolach, ale mam nadzieje (jak na razie) rozwinąć go bardziej ogólnikowo, albo i dokładniej o ile starczy mi czasu co dotyczyłoby gier wszelakich: konsolowych, planszowych, podwórkowych, czy komputerowych. Projekt mam oddać do 15 czerwca więc jest trochę czasu, a zabieram się za to dopiero teraz ponieważ jak wiadomo dopiero skończyły się testy gimnazjalne (tak, kończę gimnazjum, ale nie uważam się za kompletnego "gimbusowego zj**a"). Jeśli skończę ten projekt i jakoś to będzie wyglądać, by pokazać to przed tak wymagającą widownią jakimi mogliby być tutejsi forumowicze, to bardzo chętnie się tym podzielę z wami.

PS. Do MOD'ów: Jeśli to zły dział, ponieważ to dopiero mój drugi temat i niezbyt się tutaj orientuje to proszę o przeniesienie, a nie stracenie tego tematu

Dzięki, za wszelką pomoc i pozdrawiam wszystkich, Dazzveil ;-)
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Wiadomości w tym wątku
Projekt do szkoły, opis historii konsol... i może coś więcej : ) - przez Dazzveil - 27-04-2013, 14:58
RE: Projekt do szkoły, opis historii konsol... i może coś więcej : ) - przez grem - 27-04-2013, 15:05
RE: Projekt do szkoły, opis historii konsol... i może coś więcej : ) - przez KariQ37 - 28-04-2013, 02:50
RE: Projekt do szkoły, opis historii konsol... i może coś więcej : ) - przez guy_fawkes - 28-04-2013, 03:16
RE: Projekt do szkoły, opis historii konsol... i może coś więcej : ) - przez Dazzveil - 28-04-2013, 10:27
RE: Projekt do szkoły, opis historii konsol... i może coś więcej : ) - przez UzeQ - 28-04-2013, 10:49
RE: Projekt do szkoły, opis historii konsol... i może coś więcej : ) - przez Dazzveil - 28-04-2013, 11:22
RE: Projekt do szkoły, opis historii konsol... i może coś więcej : ) - przez Maxiow43 - 28-04-2013, 14:08
RE: Projekt do szkoły, opis historii konsol... i może coś więcej : ) - przez Dazzveil - 03-05-2013, 11:53
RE: Projekt do szkoły, opis historii konsol... i może coś więcej : ) - przez guy_fawkes - 05-05-2013, 19:07

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 02-08-2025, 14:09 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.