Makulo jak zapalono światła pobiegł od razu do konduktora aby razem z nim włączyć radio i wysłuchać z wszystkimi komunikatu. Gdy dotarł na miejsce zobaczył Manga Ryu z nożem w ręce a pod nim ciało Crix-a przestraszył się pomyślał że on go zabił. Recydywista od razu spokojnie wytłumaczył chłopcu, że znalazł on go już nieżywego i sprawdzał czy czasem nie był zarażony, gdy kładł się spać nie wyglądał na zmęczonego a co bardziej na głodnego. Makulo uspokoił się ale bardzo posmutniał. Konduktor próbował być dla niego jak ojciec. Czy to dlatego że wiedział że był zarażony nauczył go posługiwania się radiem? Abyśmy mogli dalej mieć informacje ze świata? Pewnie tak ale, bardzo się troszczył o nas i nie zasługiwał na śmierć, powinien tutaj być z nami.
Po chwili gdy już wszyscy się schodzili Manga Ryu poprosił aby włączył radio, po krótkiej chwili udało mu się znaleźć komunikat. Gdy już wszyscy wysłuchali wywiadu w kabinie został Makulo i recydywista. Chłopak podszedł do niego i zaczął z nim rozmawiać:
- Cześć muszę ci coś powiedzieć... To ja ukradłem ci ten scyzoryk, ale słyszałem, że kiedyś kogoś zabiłeś i jak popatrzyłem na ciebie jak leżałeś zauważyłem go, przestraszyłem się że możesz komuś coś tym zrobić. Przepraszam myliłem się co do Ciebie. Wybaczysz mi?
I w chwili gdy to wypowiadał wyciągną z kieszeni jego scyzoryk.
1.Rozmowa z Manga Ryu
2.dzielenie się innym przedmiotem (scyzoryk dla Manga Ryu)
Po chwili gdy już wszyscy się schodzili Manga Ryu poprosił aby włączył radio, po krótkiej chwili udało mu się znaleźć komunikat. Gdy już wszyscy wysłuchali wywiadu w kabinie został Makulo i recydywista. Chłopak podszedł do niego i zaczął z nim rozmawiać:
- Cześć muszę ci coś powiedzieć... To ja ukradłem ci ten scyzoryk, ale słyszałem, że kiedyś kogoś zabiłeś i jak popatrzyłem na ciebie jak leżałeś zauważyłem go, przestraszyłem się że możesz komuś coś tym zrobić. Przepraszam myliłem się co do Ciebie. Wybaczysz mi?
I w chwili gdy to wypowiadał wyciągną z kieszeni jego scyzoryk.
1.Rozmowa z Manga Ryu
2.dzielenie się innym przedmiotem (scyzoryk dla Manga Ryu)