Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Radioaktywna Skryjówka Śledzia v
« Wstecz 1 ... 8 9 10 11 12 ... 16 Dalej »

Pochwal się swoimi grami na Steam
Ankieta: Czy lubisz Steam?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak
81.82%
9 81.82%
Nie
18.18%
2 18.18%
Razem 11 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb normalny
Pochwal się swoimi grami na Steam
guy_fawkes Offline
SNES
Liczba postów: 363
Liczba wątków: 1
Reputacja: 63
10-06-2013, 22:41
Nie wiem, czy taki temat ma sens, skoro kolekcję gier ze Steama łatwo zaimportować do profilu, gdzie jest widoczna dla wszystkich, zaś do chwalenia się najnowszymi nabytkami (raczej pudełkowymi) służy wątek Świeże zdobycze.

Liczba gier w kolekcji na moim profilu Steam to w tej chwili, jeśli wierzyć kalkulacjom serwisu, bo czasem gry są różnie liczone, to 271. Z tego też względu nie będę ich wypisywać po kolei, ale opiszę mniej więcej, jak to wszystko znalazło się w moim zbiorze.

Lwia jego część to gry zdobyte na akcjach pokroju Humble Indie Bundle - od jakiegoś czasu kupuje prawie każdą z tej serii, czasem coś z innej, a ostatnio z Weekly. Lubię gry niezależne, a dzięki takim inicjatywom mam w co grać gdzieś tak przez jeszcze 3 życia, bo kupuję znacznie szybciej, niż przechodzę.
Poza tym sporo indyków dostaję do recenzji, podobnie jak trochę "dużych" gier. Wbrew pozorom nie wydaję astronomicznych kwot, bo często coś wpadnie za friko poza konkursem albo za śmieszne pieniądze dzięki różnorakim wyprzedażom. Grunt to mieć głowę na karku i szukać dobrych ofert. Pewna część kolekcji to także prezenty od mojej ukochanej kobiety.

Konto mam od bodajże 2007 z Lost Planet: Extreme Condition jako pierwszą grą. Progres, jaki zanotowałem od tamtego momentu, jest całkiem spory. Lubię kupować na Steamie zwłaszcza pierdółki lub starocie, które w pudełku kosztują horrendalne pieniądze bądź są nie do zdobycia.
[Obrazek: fs.png]
Strona WWW Szukaj
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Wiadomości w tym wątku
Pochwal się swoimi grami na Steam - przez grzesio165 - 10-06-2013, 22:19
RE: Pochwal się swoimi grami na Steam - przez guy_fawkes - 10-06-2013, 22:41
RE: Pochwal się swoimi grami na Steam - przez plywakd - 15-06-2013, 21:08
RE: Pochwal się swoimi grami na Steam - przez trejn - 15-06-2013, 21:45
RE: Pochwal się swoimi grami na Steam - przez bleub - 15-06-2013, 22:56

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 18-07-2025, 06:45 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.