16-06-2013, 02:34
Ja od siebie dodam jeszcze Conquer Online- jeżeli nie przeraża ciebie wszechobecny grind, trudność w znalezieniu dobrego klanu i bariera jęzkowa. Grafika jest typowo mangowata, gra jest niestety bardzo ostro nastawiona na kupowanie przedmiotów za prawdziwą gotówkę, nie oznacza jednak że nie da się w to grać. Ja sam mam bardzo miłe wspomnienia z tej gry. Aha- grasz na rzucie izometrycznym( tak jak w Diablo II).
Jeżeli klimaty rpg ciebie nie odstraszają dobrym pomysłem może być ultima online, a dokładnie jakiś prywatny serwer. Minus ultimy jest jednak taki że trzeba naprawdę ogarnąć mechanikę, jednakże shardy( prywatne serwery) są z reguły nastawione na odgrywanie swojej postaci. Można mieć masę zabawy już z samej rozmowy.
Gierek mmorpg jest masa. Wystarczy że wpiszesz sobie w wyszukiwarkę np" top 10 mmorpg" i masz już z czego wybierać...
Jeżeli klimaty rpg ciebie nie odstraszają dobrym pomysłem może być ultima online, a dokładnie jakiś prywatny serwer. Minus ultimy jest jednak taki że trzeba naprawdę ogarnąć mechanikę, jednakże shardy( prywatne serwery) są z reguły nastawione na odgrywanie swojej postaci. Można mieć masę zabawy już z samej rozmowy.
Gierek mmorpg jest masa. Wystarczy że wpiszesz sobie w wyszukiwarkę np" top 10 mmorpg" i masz już z czego wybierać...