17-06-2013, 13:57
Z gier online polecam szczerze Aiona (ale jednak mimo wszytko osobiście gram na serwerze NA, jakoś mnie tak Gameforge zniechęcił do siebie
), z takich do zabijania czasu odpowiednik znanego Elsworda (właściwie gra tak samo od KOG) - Grand Chase, Ragnarok 2, a jeżeli chcesz pograć, żeby się totalnie odmóżdżyć, to Team Fortress 2 jest do tego idealny 
Jeżeli jednak chcesz pograć dłużej, a nie tylko krótką chwilę, to dobrze jest rozpocząć przygodę od najwcześniejszych momentów gry na rynku (sama grałam w Lineage 2 niemalże od samego początku i wyjęło mi to 4 lata z życia
), poszukaj kluczy do bety/close bety , są serwisy, które non-stop je rozdają. zwykle wiąże się to z jakimiś bonusowymi itemami albo innymi pierdółkami, a można tak znaleźć kilka naprawdę fajnych gier - darmowych, jak i tych płatnych.
Od siebie dodam, że wyczekuję (płatnego) Finala XIV, bo po testach gra naprawdę spełniła moje wymagania i pomimo tego, że będzie trzeba (o ile mi na tą chwilę wiadomo) płacić abonament, to naprawdę jestem gotowa na "tak wielkie poświęcenie", bo gra reprezentuje sobą naprawdę dobry poziom.
Dorzuciłabym jeszcze LoLa, ale jak już wspomniałaś nie przepadasz za nim
Więc życzę powodzenia w poszukiwaniu tytułu.

Jeżeli jednak chcesz pograć dłużej, a nie tylko krótką chwilę, to dobrze jest rozpocząć przygodę od najwcześniejszych momentów gry na rynku (sama grałam w Lineage 2 niemalże od samego początku i wyjęło mi to 4 lata z życia

Od siebie dodam, że wyczekuję (płatnego) Finala XIV, bo po testach gra naprawdę spełniła moje wymagania i pomimo tego, że będzie trzeba (o ile mi na tą chwilę wiadomo) płacić abonament, to naprawdę jestem gotowa na "tak wielkie poświęcenie", bo gra reprezentuje sobą naprawdę dobry poziom.
Dorzuciłabym jeszcze LoLa, ale jak już wspomniałaś nie przepadasz za nim