16-07-2013, 03:44
(14-07-2013, 02:43)Grodek napisał(a): Nie no to oczywiste. Tylko akurat takie "noobskie" postacie jak Paul i Law są zbyt łatwe według mojej opinii i jeszcze jak się je jeszcze przybuffuje to już porażka. Mimo wszystko counter move oraz taktyczne zagrania są obowiązkowe. Spodziewałem się, że jest więcej postaci ale szkoda, że jednak nie ma tej Jaycee.
Ale właśnie z Lawem jest tak, ze spora część ludu go bierze i faktycznie jadą po jednym ataku (<- + R1?) I to czasem irytuje w walce jak ci ktoś cały czas jeden strzał wali. Nie ukrywam, że też sama Lawem gram, ale nie jednokrotnie zdarzyło mi się takiego delikwenta z wyższą rang ą rozgromić bez problemu. Wystarczy wyprowadzić niskie kopnięcie a później lecieć z pięści go. Wtedy nie ma czasu na wykonanie tego ultra ataku, bo zazwyczaj tacy nie potrafią przełamywać combo czy się obronić. I teraz tak będę liczyła na Hwoaranga żeby mi się odblokował. Mój ulubieniec ^^. Na niego też będą ludzie narzekali, że biorą go noobki. No nie ukrywajmy też jest prosty w obsłudze.