26-07-2013, 11:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-11-2013, 08:58 przez speedy901990.)
Ja aktualnie jestem na kupnie Wii U. Miałem do wyboru kupno Wii lub Wii U. Po przeanalizowaniu za i przeciw uznałem, że lepszą opcją jest kupno Wii U ze względu na to, że posiada ona wsteczną kompatybilność z grami z Wii. Będzie mi więc służyć jako nadrabianie zaległości z wcześniejszej konsoli, a w między czasie powinny wyjść już wszystkie interesujące tytuły na aktualną generację konsoli.
Osobiście myślę nad wersją Basic, ze względu na to, że i tak podłączę dysk zewnętrzny do konsoli. Podstawki dodawane w wersji Premium nie są niezbędne do życia.
Cenowo oczywiście jest różnie do tej pory najlepszą opcją był Amazon, jednak za niewiele więcej można kupić konsolę w Polsce chociażby TUTAJ (to dla wszystkich, którzy z jakichś powodów nie chcą kupować za granicą).
edit:
Agito już wyprzedało konsolę
Osobiście myślę nad wersją Basic, ze względu na to, że i tak podłączę dysk zewnętrzny do konsoli. Podstawki dodawane w wersji Premium nie są niezbędne do życia.
Cenowo oczywiście jest różnie do tej pory najlepszą opcją był Amazon, jednak za niewiele więcej można kupić konsolę w Polsce chociażby TUTAJ (to dla wszystkich, którzy z jakichś powodów nie chcą kupować za granicą).
edit:
Agito już wyprzedało konsolę