08-09-2013, 18:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-09-2013, 18:34 przez SebastianL92.)
Kayshima, ile mniej więcej godzin trzeba poświęcić na ukończenie gry? Dużo ma questów pobocznych?
Nie mam jakiś specjalnych wymagać co do ściagałek, bo i nie jestem ich jakimś szczególnym fanatykiem. Jak wspominałem lubię wolność w grach, a więc i dowolne jeżdżenie po mieście. Ostatnio spodobały mi się też Dirt2 i Dirt3, które z NFS nie mają jednak wiele wspólnego, dlatego jestem otwarty na różne propozycje.
EDIT
Ciekawie wygląda ten motorstorm, ale z tego co widzę są chyba 3 części. Jak się domyślam, ostatnia najlepsza?
(08-09-2013, 12:54)bleub napisał(a): W jRPGach nie siedzę, w kwestii ścigałek natomiast Twoim miejscu poczekałbym te 3 krótkie miesiące na premierę Gran Turismo 6 i rozpoczął zabawę z serią dopiero od szóstki, która to zapowiada się na dopieszczoną w każdym calu piątkę. Nie wiem, jaki rodzaj samochodówek preferujesz, być może podejdzie Ci któraś z gier z serii Motorstorm, ekskluzywnej dla konsol Sony.
Nie mam jakiś specjalnych wymagać co do ściagałek, bo i nie jestem ich jakimś szczególnym fanatykiem. Jak wspominałem lubię wolność w grach, a więc i dowolne jeżdżenie po mieście. Ostatnio spodobały mi się też Dirt2 i Dirt3, które z NFS nie mają jednak wiele wspólnego, dlatego jestem otwarty na różne propozycje.
EDIT
Ciekawie wygląda ten motorstorm, ale z tego co widzę są chyba 3 części. Jak się domyślam, ostatnia najlepsza?
![[Obrazek: Metroid_signature_by_sEbeQ13.jpg]](http://fc00.deviantart.net/fs51/f/2009/326/3/4/Metroid_signature_by_sEbeQ13.jpg)
3DS FC: 0301-9800-4470
Nintendo ID: SebastianL92