06-10-2013, 11:34
Powiem tak.. Konsola to jest inwestycja na jakieś 5-7 lat(biorąc pod uwagę to ile trwała obecna generacja). Jest to 5-7 lat wielu gier, bardzo dobrej optymalizacji, wygody grania(po przyzwyczajeniu się do pada). Co prawda gry na konsole są droższe od PCtowych i nie popiracisz. Nie pograsz też w rtsy, ale z tego co zaobserwowałem to rtsy to najmniej wymagające gry w dzisiejszych czasach(pod kątem hardware). Wracając jeszcze na chwilę do cen gier - gry na konsol są droższe, ale jeśli nie jesteś fanatykiem nówek to używki są dość tanie. Co może cię odrzucić to to, że w nadchodzącej generacji ma być płatny multiplayer nawet u Sony. Jeśli coś się zmieniło to proszę o informację bo ta informacja wstrząsnęła mą grową częścią duszy. Kolejną kwestią jest to, że nie rozbudujesz sobie konsoli, a PCta tak. Z tym, że to co w sobie mają konsole wystarczy na te 5-7 lat grania, a PCta trzeba będzie rozbudowywać częściej.
To już koniec mojego wywodu. Dziękuję za uwagę. Cześć.
To już koniec mojego wywodu. Dziękuję za uwagę. Cześć.
![[Obrazek: image1.png?uid=2009824&m=0]](https://osusig.ppy.sh/image1.png?uid=2009824&m=0)