11-10-2013, 21:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-10-2013, 23:08 przez guy_fawkes.)
Coś mnie podkusiło, by udać się dzisiaj na targ staroci. Sądziłem, że tanio wyrwę jakąś starą konsolę, ale nic w tej kwestii nie znalazłem ciekawego, bo wydawanie 120 zł za gołe, niesprawdzone PS2 fat to moim zdaniem głupota - a takie ceny mieli handlarze. Niemniej jednak nie wyszedłem z pustymi rękami, gdyż trafiła mi się nie lada zdobycz:
![[Obrazek: g7tr.jpg]](http://img59.imageshack.us/img59/9723/g7tr.jpg)
Na pierwszego Blood Omen polowałem od dłuższego czasu. Nie ma go w Antologii, a takie jak tutaj wydanie pecetowe jest w tej chwili nieosiągalne na Allegro - a gdy bywało, ceny zaczynały się od 49 zł za sam nośnik. Niby taka kwota nie urywa głowy w kontekście cen Neverhooda, ale egzemplarze z pudełkiem kosztowały już grubo ponad 100 zł. Rozważałem zakup wersji na pierwsze PlayStation, choć również niezbyt taniej, aż wreszcie po zakupie PS3 szykowałem się do wydania śmiesznych w sumie 23 zł na wersję z cyfrowego sklepu Sony. Dobrze, że jeszcze nie zdążyłem, bo za to wydanie (co prawda bez instrukcji, ale płyta działa bez problemów) zapłaciłem...
3 zł. Plus 5 zł za pierwszego Tomb Raidera. Wiwat targi staroci!
![[Obrazek: g7tr.jpg]](http://img59.imageshack.us/img59/9723/g7tr.jpg)
Na pierwszego Blood Omen polowałem od dłuższego czasu. Nie ma go w Antologii, a takie jak tutaj wydanie pecetowe jest w tej chwili nieosiągalne na Allegro - a gdy bywało, ceny zaczynały się od 49 zł za sam nośnik. Niby taka kwota nie urywa głowy w kontekście cen Neverhooda, ale egzemplarze z pudełkiem kosztowały już grubo ponad 100 zł. Rozważałem zakup wersji na pierwsze PlayStation, choć również niezbyt taniej, aż wreszcie po zakupie PS3 szykowałem się do wydania śmiesznych w sumie 23 zł na wersję z cyfrowego sklepu Sony. Dobrze, że jeszcze nie zdążyłem, bo za to wydanie (co prawda bez instrukcji, ale płyta działa bez problemów) zapłaciłem...
3 zł. Plus 5 zł za pierwszego Tomb Raidera. Wiwat targi staroci!