19-10-2013, 20:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-10-2013, 12:58 przez SebastianL92.)
(18-10-2013, 22:56)hipo5PL napisał(a): Super, wydaje mi się ze vulpix jest z National i mam go na wydanie. Te poprzednie startery też bym mógł przyjąć :-) W poniedziałek mogę na GTS trochę poków z nationala od japońców japońców załatwić.
Świetnie, Vulpixa chętnie przyjmę.
Mój FC w Pokemon White: 0090 4857 0655
Co do innych poków na wymianę, podam wam listę tego, co mam na zbyciu od ręki:
Feebas, Manaphy, Venusaur, Chikorita, Turtwig, Feraligatr, Charmander, Typhlosion, Infernape, Suicune, Lileep.
Reszta starterów to już kwestia breedowania, więc jeśli ktoś chciałby skorzystać, musi mnie poinformować odpowiednio wcześniej. Mogę załatwić dużo starszych poków, ale nie wszystkie. W Diamondzie udało mi się skompletować cały Pokedex, ale nie wszystkie poki są w boxach. Wiele z nich najpierw musze jeszcze zbreedować (np. Spiritomb czy Eevee). Dawajcie swoje listy i FC, możemy stworzyć całkiem fajną bazę.
Cytat:Ps. Królestwo za Articuno.Mogę ci go pożyczyć do dexa (zamieniamiy się i od razu się odmieniamy), ale chciałbym za niego coś równie fajnego. Nie jest to jedyna legenda na taką pożyczkę, specjalnie je sobie zachowałem z poprzedniego sejwa (kupiłem white używane).
![[Obrazek: Metroid_signature_by_sEbeQ13.jpg]](http://fc00.deviantart.net/fs51/f/2009/326/3/4/Metroid_signature_by_sEbeQ13.jpg)
3DS FC: 0301-9800-4470
Nintendo ID: SebastianL92