15-12-2013, 17:28
Dzięki za opinię, postaram się lekko wytłumaczyć
Od początku (tj. zanim dostałem nawet grę w łapy) ustaliliśmy w granie redakcyjnym, że będziemy mieli dwugłos - Chmuro najpierw zrobi recenzję tekstową, a potem ja wrzucę wideo (podobnie jak przy AC3 zresztą). I w związku z tym, że już mamy solidną, rzeczową recenzję w serwisie, mogłem sobie trochę "popłynąć" i zrobić to trochę inaczej - stwierdziłem, że warto spojrzeć na AC4 z perspektywy części poprzedniej. Stąd taki bardziej luźny charakter tego materiału, ze sporą ilością odwołań do poprzedniej odsłony. I jasne, może Ci to nie odpowiadać, nie gniewam się, po prostu chciałem wytłumaczyć, że jest to w pewnym sensie zamierzony efekt 
Co do appki - chciałem się tym zająć, ale niestety działa to na moim telefonie koszmarnie. Może przy okazji dlc z Adewale uda się zrobić krótki suplement, bo pewnie do tego czasu będę dysponował lepszym mobilnym sprzętem

Co do appki - chciałem się tym zająć, ale niestety działa to na moim telefonie koszmarnie. Może przy okazji dlc z Adewale uda się zrobić krótki suplement, bo pewnie do tego czasu będę dysponował lepszym mobilnym sprzętem