Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Gracze - Graczom v
« Wstecz 1 ... 19 20 21 22 23 ... 29 Dalej »

[ART] Sieciowa gawiedź, czyli w poszukiwaniu zaginionych nerwów
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb normalny
[ART] Sieciowa gawiedź, czyli w poszukiwaniu zaginionych nerwów
Link Offline
The Hero of Rupees Ð ©
*
Liczba postów: 753
Liczba wątków: 113
Reputacja: 419
28-01-2014, 11:53
(27-01-2014, 22:49)van Radwan napisał(a): A Ty, drogi czytelniku, w jaki sposób będziesz się tłumaczyć, że nie należysz do żadnej z wyżej wymienionych grup?

Bardzo dobry tekst, moim zdaniem spokojnie mógłby trafić na stronę główną serwisu, tam dostałby większego wydźwięku i być może dał też małego prztyczka w nos wszystkim grupom, które wymieniłeś Winking

Co mam na swoją obronę? (winny się tłumaczy) bardzo podoba mi się podejście Jędrzeja, po którym widać, że to bardzo miły koleś po prostu (no homo). Jedyne co mógłbym powiedzieć o sobie to, to, że jestem raczej ogarniętym użytkownikiem internetów, a swoją przygodę z tym medium zacząłem stosunkowo późno. Odpalając magiczny przycisk Chrome (czyt. przeglądarkę, tak post zawiera lokowanie produktu...) przenoszę się do świata takiego jakim jestem w swoim realnym życiu - jestem pomocną i miłą personą. Nie pozwala mi to podpiąć się do żadnej z grup wymienionych wyżej (no oczywiście jakieś małe grzeszki tam mam, ale kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamieniem).
Moim zdaniem w tym całym matrixie jest bardzo dużo ludzi takich jak my i życzę Ci, by na Twojej drodze stawało ich jak najwięcej van Radwanie Smiling
Czekam na kolejny tekst.

Pozdrawiam,
Link.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Wiadomości w tym wątku
Sieciowa gawiedź, czyli w poszukiwaniu zaginionych nerwów - przez van Radwan - 27-01-2014, 22:49
RE: Sieciowa gawiedź, czyli w poszukiwaniu zaginionych nerwów - przez Jędrzej Szweda - 28-01-2014, 00:21
RE: Sieciowa gawiedź, czyli w poszukiwaniu zaginionych nerwów - przez van Radwan - 28-01-2014, 00:50
RE: Sieciowa gawiedź, czyli w poszukiwaniu zaginionych nerwów - przez Jędrzej Szweda - 28-01-2014, 00:55
RE: Sieciowa gawiedź, czyli w poszukiwaniu zaginionych nerwów - przez van Radwan - 28-01-2014, 02:36
RE: Sieciowa gawiedź, czyli w poszukiwaniu zaginionych nerwów - przez Link - 28-01-2014, 11:53
RE: Sieciowa gawiedź, czyli w poszukiwaniu zaginionych nerwów - przez likeon - 28-01-2014, 12:26
RE: Sieciowa gawiedź, czyli w poszukiwaniu zaginionych nerwów - przez van Radwan - 28-01-2014, 16:37

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 20-06-2025, 11:07 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.