28-01-2014, 11:53
(27-01-2014, 22:49)van Radwan napisał(a): A Ty, drogi czytelniku, w jaki sposób będziesz się tłumaczyć, że nie należysz do żadnej z wyżej wymienionych grup?
Bardzo dobry tekst, moim zdaniem spokojnie mógłby trafić na stronę główną serwisu, tam dostałby większego wydźwięku i być może dał też małego prztyczka w nos wszystkim grupom, które wymieniłeś

Co mam na swoją obronę? (winny się tłumaczy) bardzo podoba mi się podejście Jędrzeja, po którym widać, że to bardzo miły koleś po prostu (no homo). Jedyne co mógłbym powiedzieć o sobie to, to, że jestem raczej ogarniętym użytkownikiem internetów, a swoją przygodę z tym medium zacząłem stosunkowo późno. Odpalając magiczny przycisk Chrome (czyt. przeglądarkę, tak post zawiera lokowanie produktu...) przenoszę się do świata takiego jakim jestem w swoim realnym życiu - jestem pomocną i miłą personą. Nie pozwala mi to podpiąć się do żadnej z grup wymienionych wyżej (no oczywiście jakieś małe grzeszki tam mam, ale kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamieniem).
Moim zdaniem w tym całym matrixie jest bardzo dużo ludzi takich jak my i życzę Ci, by na Twojej drodze stawało ich jak najwięcej van Radwanie

Czekam na kolejny tekst.
Pozdrawiam,
Link.