31-01-2014, 21:25
Tak, pomysł na serie rzeczywiście świetny a pilotażowy odcinek wręcz rewelacja (uważam tak z kwestii sentymentalnych i nie tylko). Aż się łezka w oku kręci jak patrzy się na Alien Shooter'a. Jedna z moich pierwszych gier na PC, pełno fun'u i frajdy niby niepozorna gra z jakiegoś czasopisma za przysłowiową dychę ale i tak sprawiała że jako 13 latek trudno mi było odejść od komputera (hmm to chyba nie do końca dobrze). To właśnie takie tytuły przekonały mnie niewprawionego do końca młodziana że powszechny mit o grafice to bzdura. Jak wiadomo w tamtym okresie czyli ok 2005 (to data jak ja pocinałem w ten tytuł, data wydania chyba 2003) było więcej "ładniejszych tytułów" ale nie jedna z nich była lata świetlne pod względem gameplay'u wobec Alien Shooter.
Dzięki wielkie Archon za odświeżenie pamięci dobra kończę i zabieram się za przeszukiwanie starych płyt w poszukiwaniu tego tytułu
Dzięki wielkie Archon za odświeżenie pamięci dobra kończę i zabieram się za przeszukiwanie starych płyt w poszukiwaniu tego tytułu