24-02-2014, 20:09
(24-02-2014, 19:49)Bialutki napisał(a): @Dark ArchonNo to napiszę jeszcze raz.
"Fakt, że komuś biblijne odniesienia wrzucone prosto w tytuł w ogóle umknęły jest dla mnie dnem dna o którego istnieniu do publikacji filmu nie miałem nawet pojęcia."
Teraz to naprawdę nie wiem do czego pijesz ?
Piję do "Oh tak mówi jacy, to wszyscy są głupi i niedorozwinięci, najlepiej wszystkich powyzywać od debili, płytkich dzieci, które idą w wskazaną stronę."
Nie, taki punkt widzenia nie przyszedł mi w ogóle do głowy. W materiale wyraźnie mówiłem, że ludzie ignorują TREŚĆ i PRZEKAZ i skupiają się na gameplayu. Nigdzie nie wstawiłem ani decybela znamion, że próbuję komukolwiek ubliżyć. Wyraziłem tylko zdziwienie - biorąc pod uwagę liczbę religijnych ekstremistów i dziwaków - że chociażby żaden skrajny amerykański kreacjonista nie kiwnął nawet palcem, żeby się na twórcę obrazić.
Dziwi mnie to chociażby w świetle tego, że słodziutkie i niewinne LittleBigPlanet zostało wycofane z obiegu dosłownie parę dni przed premierą i opóźnione o parę tygodni, bo komuś się nie spodobał tekst w jednym z utworów w grze na tle religijnym.
Innymi słowy - wygląda na to, że całkowicie nie zrozumiałeś tego co chciałem przekazać. Wina może być wyłącznie moja. Nie wyraziłem się tak jasno jak bym chciał.
(24-02-2014, 20:02)Sendera napisał(a): eh to marnotrawstwo bomb na końcu w walce z bossem...Wymsknęła mi się