(02-03-2014, 16:18)LowcaOwca napisał(a): Jest już 2 marca, a wiadomości o nowych cenach jako tako nie znalazłem jeszcze w internecie. Może jestem jakoś niepełnosprytny, czy coś... Ktoś miał lepsze łowy podczas szukania tych informacji?
Do dnia dzisiejszego na przestrzeni ostatnich 2 tygodni przeszukałem większość sklepów pod kątem ofert wyświetlanych na stronach i tu niestety nic się nie zmieniło - czyli poza paroma pozycjami na stronach sieciówek typu mediamarkt/saturn i wybranymi sklepami internetowymi typu ultima/robson ceny gier jak i sprzętu nadal są na tym samym poziomie, podobnie jak ceny na allegro.
Dodam jeszcze w ramach ciekawostki że jak do tej pory w Łodzi jest tylko jeden sklep (nazwy nie wymienię) w którym znalazłem dosłownie 3 gry w formie pudełkowej na 3ds więc w moim przypadku pozostaje zakup on-line.
Ps. Porównywałem ceny głównie gier cd których nosze się z zakupem czyli The Legend of Zelda: A Link Between Worlds ceny od 155; Pokemon X/Y od 158; Mario 3d land ceny od ok 160.
3DS FC: 1220-8005-6777
XBL: Vates M
XBL: Vates M