28-03-2014, 22:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-03-2014, 23:28 przez Haptisim Ω.)
Witajcie Panie i Panowie
. Wreszcie postanowiłem założyć konto na Waszym forum. Mimo, że odwiedzam je regularnie od dwóch miesięcy. Po tym krótkim oficjalnym wstępie, pora na szczegóły.
Mam na imię Piotr, lat 21 (prawie), obecne zamieszkanie: Wrocław, znajomi wołają na mnie Harry. Z zamiłowania jestem programistą i wolnych chwilach jaram się anime i mangą (parafrazując pewien śmieszno-głupi mem, który można znaleźć w sieci). Oprócz tego nielichy ze mnie fan gier retro, zwłaszcza rpgów i jrpgów. Lubię też grywać w gry strategiczne (Europa Universalis 'żondźi' ;D). Z wielką chęcią czytam książki. Moim ulubionym gatunkiem jest fantastyka i sci-fi, z tej strony chciałbym polecić Grzędowicza i jego cykl o przygodach Drakkainen'a. Jak mam dobry humor, to zdarzy mi się 'poplumkać' na gitarze.
Mam nadzieję, że będę aktywnym forumowiczem i zarażę Was swoim czarnym humorem
. Od czasu do czasu też chciałbym się z Wami podzielić swoimi tekstami (powiedzmy, że mam na myśli opowiadania/historię).
PS. Zapomniałem wspomnieć, że jestem fanem Star Treka, TNG ofc
.

Mam na imię Piotr, lat 21 (prawie), obecne zamieszkanie: Wrocław, znajomi wołają na mnie Harry. Z zamiłowania jestem programistą i wolnych chwilach jaram się anime i mangą (parafrazując pewien śmieszno-głupi mem, który można znaleźć w sieci). Oprócz tego nielichy ze mnie fan gier retro, zwłaszcza rpgów i jrpgów. Lubię też grywać w gry strategiczne (Europa Universalis 'żondźi' ;D). Z wielką chęcią czytam książki. Moim ulubionym gatunkiem jest fantastyka i sci-fi, z tej strony chciałbym polecić Grzędowicza i jego cykl o przygodach Drakkainen'a. Jak mam dobry humor, to zdarzy mi się 'poplumkać' na gitarze.
Mam nadzieję, że będę aktywnym forumowiczem i zarażę Was swoim czarnym humorem

PS. Zapomniałem wspomnieć, że jestem fanem Star Treka, TNG ofc