Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 18 19 20 21 22 ... 62 Dalej »

Witaj świecie!
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb normalny
Witaj świecie!
Haptisim Ω Offline
Układam klocki... Eeee ratuje świat.
*
Liczba postów: 34
Liczba wątków: 2
Reputacja: 3
28-03-2014, 22:52 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-03-2014, 23:28 przez Haptisim Ω.)
Witajcie Panie i Panowie Smiling. Wreszcie postanowiłem założyć konto na Waszym forum. Mimo, że odwiedzam je regularnie od dwóch miesięcy. Po tym krótkim oficjalnym wstępie, pora na szczegóły.
Mam na imię Piotr, lat 21 (prawie), obecne zamieszkanie: Wrocław, znajomi wołają na mnie Harry. Z zamiłowania jestem programistą i wolnych chwilach jaram się anime i mangą (parafrazując pewien śmieszno-głupi mem, który można znaleźć w sieci). Oprócz tego nielichy ze mnie fan gier retro, zwłaszcza rpgów i jrpgów. Lubię też grywać w gry strategiczne (Europa Universalis 'żondźi' ;D). Z wielką chęcią czytam książki. Moim ulubionym gatunkiem jest fantastyka i sci-fi, z tej strony chciałbym polecić Grzędowicza i jego cykl o przygodach Drakkainen'a. Jak mam dobry humor, to zdarzy mi się 'poplumkać' na gitarze.
Mam nadzieję, że będę aktywnym forumowiczem i zarażę Was swoim czarnym humorem Smiling. Od czasu do czasu też chciałbym się z Wami podzielić swoimi tekstami (powiedzmy, że mam na myśli opowiadania/historię).

PS. Zapomniałem wspomnieć, że jestem fanem Star Treka, TNG ofc Smiling.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Wiadomości w tym wątku
Witaj świecie! - przez Haptisim Ω - 28-03-2014, 22:52

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 02-08-2025, 20:00 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.