15-04-2014, 19:41
Ach tablica Mendelejewa mi się tutaj szykuje, dlatego daję tutaj taki wskaźnik co ja tutaj opisałem, a trochę tego jest.
~Listę będę ciągle rozbudowywał, nie mniej jednak od 18:40 musiałbym klikać w klawiaturę, kto wie. Może nawet i do północy.
5%
- Pokemon! Tutaj głównie, kiedy jeszcze na Polsacie w niedzielę czy sobotę rano o 9:00 wszystkie dzieciaki już gotowe, bo przecież Pikaczu i Esz, a i ten koleś co oczu nie otwiera
A tak serio, nazywana przez większość z nas bajką, bo kto wtedy znał taką nazwę jak "anime".
Ostatnio odświeżając stare dzieje nie można się za bardzo oderwać od "Pika pika" bo raz, kto z nas nie chciał mieć Pikachu, dwa, kto i tak nie oglądał dla Pikachu (znowu) to zapewne dla innych, jakczy nazywany "smokiem" Charizard. Ciekawe, że nawet dzisiaj potrafi przykuć oczko, chociaż starsze serie na obecne standardy mogą co najwyżej dorosnąć do obecnych "małych chińskich" seryjek
~Listę będę ciągle rozbudowywał, nie mniej jednak od 18:40 musiałbym klikać w klawiaturę, kto wie. Może nawet i do północy.
/-|=====|-\ - yanush obrazków