17-04-2014, 01:13
Na podstawie tych dwóch filmów właściwie ciężko określić w jaką stronę chcesz prowadzić swój kanał, ale kilka porad się znajdzie.
Jakość audio i video jest na poziomie znośnym, ale na obecne jutubowe standardy, to może być troszkę za mało. Jeśli tylko masz taką możliwość, przydało by się 1080p. Z audio jest troszkę gorzej. Pomógł by na pewno lepszy mikrofon, ale bardziej boli to że często gra zagłusza komentarz. Tak więc sam komentarz. Jest całkiem przyjemny do słuchania i w miarę płynny, ale po kilku minutach zaczyna nużyć. Typowy gameplay jakich jest na tubie tysiące i nikt ich nie ogląda
Popracuj troszkę nad sposobem mówienia, staraj się by było to ciekawsze, może przy tym mów troszkę głośniej i wyraźniej. Jak mówiłem, nie wiem jak chcesz ten kanał prowadzić, te 2 filmy sugerują że mają to być merytoryczne gameplay'e w stylu TotalBiscuita, a takie na chwile obecną zdecydowanie nie są
Miniaturki też bym zmienił, nie mówią zbyt dużo, a na pewno nie zachęcają do kliknięcia. Co do długości filmów, jestem zdania że filmy tego typu powinny być stosunkowo długie i 20-40 minut to bardzo dobry czas, no ale na chwilę obecną jest to po prostu za mało interesujące.
Po 2 filmach ciężko tak naprawdę mi oceniać. Polecam obejrzeć swój filmik kilka razy, bo to jest chyba najlepszy sposób na wykrycie błędów. Kanał będę obserwował i zobaczymy jak ci to dalej pójdzie
Co do giveway'a, niestety wszystkie gry już posiadam
Jakość audio i video jest na poziomie znośnym, ale na obecne jutubowe standardy, to może być troszkę za mało. Jeśli tylko masz taką możliwość, przydało by się 1080p. Z audio jest troszkę gorzej. Pomógł by na pewno lepszy mikrofon, ale bardziej boli to że często gra zagłusza komentarz. Tak więc sam komentarz. Jest całkiem przyjemny do słuchania i w miarę płynny, ale po kilku minutach zaczyna nużyć. Typowy gameplay jakich jest na tubie tysiące i nikt ich nie ogląda

Po 2 filmach ciężko tak naprawdę mi oceniać. Polecam obejrzeć swój filmik kilka razy, bo to jest chyba najlepszy sposób na wykrycie błędów. Kanał będę obserwował i zobaczymy jak ci to dalej pójdzie