(19-04-2014, 22:39)koko5329 napisał(a): Mega Drive
, sam wykonywałeś modyfikacje, czy może taką konsolkę już kupiłeś?
Bardzo fajny pokój.
Dzięki

Wykonywałem je sam, w sieci są dosyć szczegółowe poradniki (pamiętam, że chyba korzystałem z serwisu mmmonkey i innych), wystarczy jedynie cierpliwość i umiejętność posługiwania się lutownicą. Z tych wszystkich najłatwiejsze jest dorobienie wyjść cinch, zadanie na 10 minut pracy

Kiedyś też zrobiłem kabel EURO, to też nie tyle trudna przeróbka, co dosyć szczegółowa, tu za to coś zawaliłem bo po jakimś czasie po wykonaniu go zabrakło mi jednego koloru.
(19-04-2014, 22:42)Dark Archon napisał(a): Prześliczny pokój. Zazdroszczę zachowania "mieszkalnej" estetyki mimo liczby interesujących gadżetów. Śliczne SNES-y i bardzo podobają mi się podwieszane gitary. Sam zastosowałbym taki patent, gdyby nie fakt, że nie wolno nam niczego wieszać na ścianach 
Zazdroszczę 
Dziękuję za opinię

Starałem się właśnie zachować jak najbardziej użytkową funkcję pokoju, ponieważ służy mi również jako sypialnia. Chociaż nie wiem jak to będzie w przyszłości - to hobby nie chce mi się znudzić, więc chyba postawię za oknem kontener jako dodatkowe pomieszczenie :p
Co do Twoich gitar - sam zastanawiałem się kiedyś dlaczego jeszcze nie zastosowałeś tego patentu, ale mam już odpowiedź

Trzymam kciuki żeby w przyszłości dana Wam była taka możliwość.
Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt!