Dobra, jeżeli mam zacząć od minusów, to pierwszym takim będzie długość niektórych filmów. Według mnie początkujące kanały (0-500 widzów) powinny mieć filmy krótsze niż 20 minut, aby zachęcić oglądającego (Ja np. gdy widzę film jakiegoś "jutjubera" którego dobrze znam, to mogę oglądać nawet filmiki o długości 50 minut. Jeżeli takowego nie znam, to nie mam pewności, że w ogóle warto oglądać do końca.)
Na szczęście jest to największy minus twojego kanału, który według mnie szybko zniknie. Pozostałe negatywne spostrzeżenia to przycinki głosu (eee,yyy) i rzadkie spadki jakości twojego głosu. Poza minusami można doszukać się plusów. Bardzo dobrze, że startujesz ze sprzętem, który potrafi nagrywać bez większych ścin i zniekształcania dźwięku. Nagrywanie z mniej sławnych gier to również dobry krok.
Werdykt:
Audio:8/10
Wideo:10/10
Kanał:9/10
Ogólna ocena (tyrytytytyty!)9/10
a z gier, to poprosze cokolwiek (sorry za skladnie, edytuje ten post z 3dsa)
Z gory dzieki.
Na szczęście jest to największy minus twojego kanału, który według mnie szybko zniknie. Pozostałe negatywne spostrzeżenia to przycinki głosu (eee,yyy) i rzadkie spadki jakości twojego głosu. Poza minusami można doszukać się plusów. Bardzo dobrze, że startujesz ze sprzętem, który potrafi nagrywać bez większych ścin i zniekształcania dźwięku. Nagrywanie z mniej sławnych gier to również dobry krok.
Werdykt:
Audio:8/10
Wideo:10/10
Kanał:9/10
Ogólna ocena (tyrytytytyty!)9/10
a z gier, to poprosze cokolwiek (sorry za skladnie, edytuje ten post z 3dsa)
Z gory dzieki.