11-01-2012, 19:21
Raczej trudno nam będzie za Ciebie zdecydować czy masz kupić konsolę czy też nie
Argumentów jest bardzo dużo, zarówno tych za jak i przeciw. Jednak przed zakupem warto odpowiedzieć sobie na następujące pytania:
1. Czy jeśli kupię konsolę to będę miał jeszcze kasę na gry? (wg zasady - nie mam pieniędzy na paliwo, nie kupuję samochodu)
2. Czy mam wystarczającą ilość wolnego czasu na granie? (żebyś nie narzekał potem, że wyrzuciłeś pieniądze a konsola leży i się kurzy)
Argumenty za są takie, że PS3 to na pewno niesamowity kombajn multimedialny i można go wykorzystywać nie tylko do grania
Poza tym konsola to konsola - kiedy ja kupiłem swojego X'a zupełnie zapomniałem o graniu na PC, pomijając takie produkcje jak Minecraft. Po prostu wolę usiąść wygodnie w fotelu z padem w ręku i zanurzyć się w grze
No i weź też pod uwagę, że kupując konsolę będziesz w stanie uruchomić każdą grę, która zostanie na nią wydana. Nawiązuję tutaj do konieczności ulepszania PC jeśli chce się pograć w sposób komfortowy.

1. Czy jeśli kupię konsolę to będę miał jeszcze kasę na gry? (wg zasady - nie mam pieniędzy na paliwo, nie kupuję samochodu)
2. Czy mam wystarczającą ilość wolnego czasu na granie? (żebyś nie narzekał potem, że wyrzuciłeś pieniądze a konsola leży i się kurzy)
Argumenty za są takie, że PS3 to na pewno niesamowity kombajn multimedialny i można go wykorzystywać nie tylko do grania