28-04-2014, 19:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-04-2014, 19:36 przez Canalia97PL.)
Osobiście polecam:
Bad Piggies - Świetna gra logiczna, której przedstawiać chyba nie trzeba.
Blip Blup - Kolejna całkiem niezła gra logiczna, polegająca na gaszeniu i zapalaniu światełek.
Crazy Wizard - Interesująca gra platformowa, gdzie kierujemy szalonym magiem.
Cubed Rally Redline - Warta uwagi gra Zręcznościowo - Wyścigowa, gdzie sterujemy autkiem, i wymijamy przeszkody
Cut the Rope - Osobiście polecam wszystkie części, wciągają jak mało co.
Doge Moon Mission - Typowy zabijacz czasu, z Piesełem w roli głównej.
Drag Racing - Świetne wyścigi Drag - Niestety bez mikropłatności na dalszych etapach jest ciężko.
Hill Climb Racing - Kolejny Klasyk - Kolejny zabijacz czasu.
Hoplite - Świetna strategia, gdzie kierujemy Greckim Hoplitą.
Jetpack Joyride - Zabijacz czasu, lecimy plecakiem rakietowym w prawo.
Pixel Dungeon - Według mnie NAJLEPSZY RPG Roguelike na Androida - Jeśli jesteś innego zdania, to zapewne jesteś w błędzie.
The Little Crane That Could - Świetna gra symulacyjna, gdzie sterujemy dźwigiem, koparką, wózkiem widłowym, itd
Chcesz Więcej?
edit: Ogólnie polecam stronę www.Droidek.PL gdzie znajdziesz naprawdę mnóstwo świetnych, darmowych gier na Androida.
Bad Piggies - Świetna gra logiczna, której przedstawiać chyba nie trzeba.
Blip Blup - Kolejna całkiem niezła gra logiczna, polegająca na gaszeniu i zapalaniu światełek.
Crazy Wizard - Interesująca gra platformowa, gdzie kierujemy szalonym magiem.
Cubed Rally Redline - Warta uwagi gra Zręcznościowo - Wyścigowa, gdzie sterujemy autkiem, i wymijamy przeszkody
Cut the Rope - Osobiście polecam wszystkie części, wciągają jak mało co.
Doge Moon Mission - Typowy zabijacz czasu, z Piesełem w roli głównej.
Drag Racing - Świetne wyścigi Drag - Niestety bez mikropłatności na dalszych etapach jest ciężko.
Hill Climb Racing - Kolejny Klasyk - Kolejny zabijacz czasu.
Hoplite - Świetna strategia, gdzie kierujemy Greckim Hoplitą.
Jetpack Joyride - Zabijacz czasu, lecimy plecakiem rakietowym w prawo.
Pixel Dungeon - Według mnie NAJLEPSZY RPG Roguelike na Androida - Jeśli jesteś innego zdania, to zapewne jesteś w błędzie.
The Little Crane That Could - Świetna gra symulacyjna, gdzie sterujemy dźwigiem, koparką, wózkiem widłowym, itd
Chcesz Więcej?
edit: Ogólnie polecam stronę www.Droidek.PL gdzie znajdziesz naprawdę mnóstwo świetnych, darmowych gier na Androida.
Ban loading...
99 %