(16-05-2014, 14:26)Ame napisał(a): W maksymalnych nie da rady utrzymać 60 FPS raczej, ale ciężko jest wróżyć z niczego. Procesor akurat powinien sobie poradzić. Powiedz ile masz kasy do wydania może złoży się coś lepszego. Szczególnie tą grafikę zdałoby się wymienić.
Czy potrzebujesz aż 2TB miejsca na dysku i dysku SSD? SSD możesz później dokupić, a warto byłoby wsadzić jednak mocniejszą grafikę.
Tak jest mi potrzebny dysk HDD 2TB i dysk SSD ponieważ jestem youtuberem i w tej robocie jest potrzebny szybki dysk i miejsce na filmy np.:z Frapsa czy Avermedii Live Gamer HD
(16-05-2014, 12:25)Dorczenzo napisał(a): (16-05-2014, 12:16)troczki napisał(a): Witam.
Mam zamiar kupić w lipcu nowy komputer i chciałbym na nim uruchomić Watch Dogs na maksymalnych ustawieniach graficznych w Full HD. Więc pytanie kieruję do osób znających się na sprzęcie komputerowym. Czy on zdoła uruchomić grę na tej specyfikacji ?
Specyfikacja:
Karta Graficzna: GeForce GTX 660 Ti ASUS 2GB
Dysk Twardy HDD: Seagate 2 TB Barracuda (64MB, SATA/600)
Pamięć RAM: Kingston HyperX DDR3 2X 4GB 1600MHz XMP X2 CL9 Grey Edition
Procesor: Intel Core i5 3570K 3,40 GHz BOX trzeciej generacji (Będzie podkręcany do 4,50 GHz)
Płyta Główna: Asrock Z77 EXTREME4
Dysk SSD:Plextor: SSD 2,5" 128GB 520/200 MB/s 70k IOPs
System Operacyjny: Microsoft Windows 8.1 64 bit
Mam nadzieje że pomożecie. 
Pozdrawiam, Troczki. 
Polecam ten link. Zamykam.
UPDATE:
Jednak nie zamykam, sory
Zapomniałem, że dopiero chcesz kupić ten komputer.
Na pierwszy rzut oka będziesz miał za słabą kartę graficzną oraz procesor
Ramu wymagane jest MINIMUM 8GB. Więcej tutaj.
Drogi Dorczenzo tam jest 2 razy po 4GB bo to są kości ram działające w systemie DUAL.