Miałem Nateca P44, ale przewodowego (różnica tylko w kwestii kabla i ogumowania pada), Fajny padzik, pasuje do PC i do PS3.
Plusy:
-Czułe gałki, mały deadzone
-dobrze leży w dłoniach
-Solidny
Wady:
-W sumie to udawane spusty (L2 i R2)
-Brak wsparcia Xinput
-Dziwny i niewygodny krzyżak
Ogólnie polecam! Dobra cena w stosunku cena/jakość
Jeśli chodzi o to którego ja bym Ci polecił - Speedlink Xeox (Około 100 zł). Świetny bezprzewodowy Pad pasujący i do PC i do PS3. Stylizowany jest na pada od Xbox 360, ale ma dwa różniące go plusy, jest ogumowany i ma wbudowaną baterie. Bardzo wygodne i bardzo dobrze się na nich gra.
Zalety:
-Bardzo wygodny i solidnie wykonany
-Niemal kalka pada od Xbox 360
-Ogumowany
-Precyzyjne "cięższe" gałki, mały deadzone
-Bateria starcza na około 10h
Wady:
-Krzyżak (tragedia, jest wysoko osadzony i ma duży odchył, co sprawia że mógłby równie robić za analoga)
-Częste drobne wady fabryczne w egzemplarzach/lubi się coś popsuć
-Brak wsparcia Xinput
-Odbiornik który trzeba wpinać do PS3 (rozumiem do PC - to oczywiste, ale do PS3?), jeśli planujesz grac na PC, nie będzie Cię to drażnić.
Plusy:
-Czułe gałki, mały deadzone
-dobrze leży w dłoniach
-Solidny
Wady:
-W sumie to udawane spusty (L2 i R2)
-Brak wsparcia Xinput
-Dziwny i niewygodny krzyżak
Ogólnie polecam! Dobra cena w stosunku cena/jakość
Jeśli chodzi o to którego ja bym Ci polecił - Speedlink Xeox (Około 100 zł). Świetny bezprzewodowy Pad pasujący i do PC i do PS3. Stylizowany jest na pada od Xbox 360, ale ma dwa różniące go plusy, jest ogumowany i ma wbudowaną baterie. Bardzo wygodne i bardzo dobrze się na nich gra.
Zalety:
-Bardzo wygodny i solidnie wykonany
-Niemal kalka pada od Xbox 360
-Ogumowany
-Precyzyjne "cięższe" gałki, mały deadzone
-Bateria starcza na około 10h
Wady:
-Krzyżak (tragedia, jest wysoko osadzony i ma duży odchył, co sprawia że mógłby równie robić za analoga)
-Częste drobne wady fabryczne w egzemplarzach/lubi się coś popsuć
-Brak wsparcia Xinput
-Odbiornik który trzeba wpinać do PS3 (rozumiem do PC - to oczywiste, ale do PS3?), jeśli planujesz grac na PC, nie będzie Cię to drażnić.