Używałem tez arc w zeszłym roku i u postawy "mulenia" nie stoi w 100proc soft. Jak przewrócisz seryjnego 4.x będzie działał on podobnie jak seryjny 2.3.4 z Tym, ze po zapchaniu przestaje byc przyjemnie i u mnie telefon robił ciche restarty żeby zwolnić sobie pamięć. Po przywróceniu softa na nowo nie robił tego przez pewien czas aż do zapchania. I tak w kółko. Na 2.3 tez działalem trochę czasu i objawy były podobne. Na cyanogen (raz sie pokusilem) telefon działał szybciej i lepiej ale:
- autofocus z przycisku przestał byc obsługiwany ( dla mnie wielka wada )
- brak seryjnego słownika j. Polskiego czego nie mógł mi zastąpić żaden inny z marketu.
Dla mnie te dwie rzeczy dyskryminowaly go. Cyanogen był to jakiś specjalny przygotowany pod ten model, tak swoją droga. "Ciche restarty" zmusiły mnie do wymiany telefonu.
- autofocus z przycisku przestał byc obsługiwany ( dla mnie wielka wada )
- brak seryjnego słownika j. Polskiego czego nie mógł mi zastąpić żaden inny z marketu.
Dla mnie te dwie rzeczy dyskryminowaly go. Cyanogen był to jakiś specjalny przygotowany pod ten model, tak swoją droga. "Ciche restarty" zmusiły mnie do wymiany telefonu.