21-06-2014, 19:27
Ja do wszystkich systemów operacyjnych jestem nastawiony tak samo. Przecież każdy może mieć te same funkcje tylko trochę inaczej wyglądają. Mi na przykład bardzo odpowiada system kafelek ponieważ dzięki możliwości konfiguracji nawet nie trzeba grzebać w eksploratorze dalej niż trzeba. Mimo iż głównie mam styczność z Androidem 2.3.6 na moim wysłużonym ale działającym Galaxy 551
przyjemnie się korzysta ale niesamowicie boli autorozmieszczanie aplikacji w menu głównym oraz wymuszenie instalowania aplikacji w pamięci (sic!) telefonu (szczególnie obecnie, kiedy same usługi Google Play zajmują 33 MB z 160)
Zapewne ludzie nie lubią WP ponieważ Microsoft, słaby Windows Mobile oraz szczątkowa ilość aplikacji w początkowych dniach działania systemu + fakt płacenia za aplikacje wydane na WP podczas gdy na innych systemach są za darmo

Zapewne ludzie nie lubią WP ponieważ Microsoft, słaby Windows Mobile oraz szczątkowa ilość aplikacji w początkowych dniach działania systemu + fakt płacenia za aplikacje wydane na WP podczas gdy na innych systemach są za darmo
/-|=====|-\ - yanush obrazków