27-06-2014, 12:22
Dobra są nowe informacje nie ma androida 5 będzie teraz porostu android l (google rezygnuje także z numeracji w API każda litera androida będzie odpowiadać literze API nowego andka) wygląd się zmienił jest flat ui (z.którego pasek stanu i ustawienia są paskudne pierwsze wygląda jak leciwego gb 2.3 a drugie.ogólnie mało efektywne w użyciu choć to moja opinia bo przyzwyczajony jestem do tych pasków stanu z 4.1.2 lub 4.3)
Do zmian większych należy zaliczyć to że stary wysluzony Dalvik został zastąpiony nowym ART, czy to wyjdzie na dobre się zobaczy. Dalej google now wraz z gel (Google experience launcher) zostały z tego co widziałem odchudzone i lepiej współpracują z Chrome. System jest dostępny dla Nexusów (urządzenia google play edition wciąż Czekają)można go pobrać w dev preview(co od razu oznacza ze system łapie czasem rebooty lub wywala wymuszone zamknięcie aplikacjo lub monit ze aplikacja nie odpowiada)
Tutaj filmik pokazujący wygląd nowego andka
youtube.com/watch?v=TShyVXutZtk
Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
Do zmian większych należy zaliczyć to że stary wysluzony Dalvik został zastąpiony nowym ART, czy to wyjdzie na dobre się zobaczy. Dalej google now wraz z gel (Google experience launcher) zostały z tego co widziałem odchudzone i lepiej współpracują z Chrome. System jest dostępny dla Nexusów (urządzenia google play edition wciąż Czekają)można go pobrać w dev preview(co od razu oznacza ze system łapie czasem rebooty lub wywala wymuszone zamknięcie aplikacjo lub monit ze aplikacja nie odpowiada)
Tutaj filmik pokazujący wygląd nowego andka
youtube.com/watch?v=TShyVXutZtk
Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka