Hej.! Chciałbym dowiedzieć się, na jakie gry czekacie. Gry nie muszą wyjść koniecznie w tym roku. Nie muszą w Ogóle wyjść.
Po zobaczeniu postów niektórych użytkowników tegoż forum stwierdziłem, że jest dużo więcej gier na które czekam.
Tak więc oto moje top 15 (Kolejność Losowa) :
Po zobaczeniu postów niektórych użytkowników tegoż forum stwierdziłem, że jest dużo więcej gier na które czekam.
Tak więc oto moje top 15 (Kolejność Losowa) :
1.Koniecznie ma wyjść Dungeon Keeper 3!!11oneone1!
2.Thief IV
3.Zabrzmię trochę głupio, ale : Duke Nukem 3D: 2. - Tylko żeby był taki jaki pierwszy Duke, tylko w Standardach roku 2011/12. (Grafika, grywalność, interakcja i te sprawy. Ja strasznie polubiłem DNF, za to że do wszystkiego można było podejść i się tym pobawić. m.in: Bilard na samym początku, popcorn.)
4.The Darkness II
5.Borderlands 2
3.Risen II
7.Diablo 3
8.Grand Theft Auto V
9.Amnesia 2
10.Następny Mount&Blade
11.Saboteur 2
12.The Elder Scrools VI
13.Battlestations 3
14.Dungeon Siege IV - Tylko lepszy niż 3! I Poprosiłbym o kierowanie kilkoma postaciami, jak nas przyzwyczaiła jedynka i dwójka.
15.Baldur's Gate III
2.Thief IV
3.Zabrzmię trochę głupio, ale : Duke Nukem 3D: 2. - Tylko żeby był taki jaki pierwszy Duke, tylko w Standardach roku 2011/12. (Grafika, grywalność, interakcja i te sprawy. Ja strasznie polubiłem DNF, za to że do wszystkiego można było podejść i się tym pobawić. m.in: Bilard na samym początku, popcorn.)
4.The Darkness II
5.Borderlands 2
3.Risen II
7.Diablo 3
8.Grand Theft Auto V
9.Amnesia 2
10.Następny Mount&Blade
11.Saboteur 2
12.The Elder Scrools VI
13.Battlestations 3
14.Dungeon Siege IV - Tylko lepszy niż 3! I Poprosiłbym o kierowanie kilkoma postaciami, jak nas przyzwyczaiła jedynka i dwójka.
15.Baldur's Gate III
![[Obrazek: ExE221.png]](http://steamcard.com/do/original/ExE221.png)