03-07-2014, 20:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-07-2014, 20:56 przez kamillo1000.)
Odwazjemniłem przywitanie.
-Jam jest kamillo. Miło mi poznać.
Po dłuższej konwersacji i rozjaśnieniu sytuacji dodałem:
-Cholera, to może być niebezpieczna sytuacja, ale pan panie BigRedChick został osądzony trochę zbyt pochopnie. Mimo wszystko pan też zbyt pochopnie ocenia. Znam tą Kropcię z targowiska, nieprzyjemna babka, nawet jak na elfa, które swoją drogą nie mają za krzty honoru. Mimo, że u mnie też byłaby na pierwszym miejscu podejrzanych, to póki co, się wstrzymam. Łatwo rzucać oskarżenia, trudniej je później prostować. No to co - zdrowie!
-Jam jest kamillo. Miło mi poznać.
Po dłuższej konwersacji i rozjaśnieniu sytuacji dodałem:
-Cholera, to może być niebezpieczna sytuacja, ale pan panie BigRedChick został osądzony trochę zbyt pochopnie. Mimo wszystko pan też zbyt pochopnie ocenia. Znam tą Kropcię z targowiska, nieprzyjemna babka, nawet jak na elfa, które swoją drogą nie mają za krzty honoru. Mimo, że u mnie też byłaby na pierwszym miejscu podejrzanych, to póki co, się wstrzymam. Łatwo rzucać oskarżenia, trudniej je później prostować. No to co - zdrowie!
![[Obrazek: Gry-wideo-e1338974068836-200x135.jpg]](http://obywatelhd.pl/wp-content/uploads/2012/06/Gry-wideo-e1338974068836-200x135.jpg)