03-07-2014, 21:53
- No besss przessaty, nie sscem aby pann latał po miasstach. Chcemm tylko, aby pan to pszeczytał innnym jutrro.
Wyciąga kartkę i pisze coś na niej. Gdy kończy czyta ją na głos
Mieszkańcy naszego miasteczka.
Jeżeli to słyszycie, to znaczy że nie żyje. Nie żywię do was o to urazy. Nie naprawicie błędów przeszłości, ale możecie polepszyć przysłość. Ja natomiast chcem przeprosić wszystkich, którym wyrządziłem jakiekolwiek krzywdy, tych których dyskryminowałem. Chcem podziękować kamillo, za to że został moim przyjacielem w ostatni dzień. Cały mój majątek rozdysponowuję tak:
* dom niech otrzyma Johny - niech żyje mu się w nim żyję
* 500 przypinkoorenów daję Stiviemu - pamiętam o twoich rodzicach
* 300 przypinkoorenów dla kamillo - za towarzystwo
* pozostałe 300 przypinkoorenów - temu, kto zaopiekuje się moim kotem
BigRedChick
Cholera, mussem spadać. Dobranoccc paniee kamillo. Niech pann to pszeczyta im. Żegggnajccie. Panie karczmarzu! - rzucił sakiewkę na stół- ressty nie trza
Wyszeł i wrócił do domu
Wyciąga kartkę i pisze coś na niej. Gdy kończy czyta ją na głos
Mieszkańcy naszego miasteczka.
Jeżeli to słyszycie, to znaczy że nie żyje. Nie żywię do was o to urazy. Nie naprawicie błędów przeszłości, ale możecie polepszyć przysłość. Ja natomiast chcem przeprosić wszystkich, którym wyrządziłem jakiekolwiek krzywdy, tych których dyskryminowałem. Chcem podziękować kamillo, za to że został moim przyjacielem w ostatni dzień. Cały mój majątek rozdysponowuję tak:
* dom niech otrzyma Johny - niech żyje mu się w nim żyję
* 500 przypinkoorenów daję Stiviemu - pamiętam o twoich rodzicach
* 300 przypinkoorenów dla kamillo - za towarzystwo
* pozostałe 300 przypinkoorenów - temu, kto zaopiekuje się moim kotem
BigRedChick
Cholera, mussem spadać. Dobranoccc paniee kamillo. Niech pann to pszeczyta im. Żegggnajccie. Panie karczmarzu! - rzucił sakiewkę na stół- ressty nie trza
Wyszeł i wrócił do domu
Imperator wie, Imperator patrzy.