Kiedy dowiedziałem się o tym, że nożownik zabił Stiviego, załamałem się. Jednak jego łapówka była prawdopodobnie wołaniem o pomoc, był zdolny do wszystkiego, by przetrwać. Niestety i jego dopadła przedwczesna wizyta strażnika Cri... znaczy się, śmierci.
Naprawdę szkoda chłopaka, a mi będzie trudno odbudować reputację u nędzarza Johnnego, czy innych mieszkańców...
- To profesjonalista. Będzie trudno go zidentyfikować.
Obstawiałbym Kropcię, niestety ma alibi
- Powinniśmy się zastanowić nad pozostawionym listem. Sprawca jest zdecydowanie jednym z nas, jednak nie należy go traktować do końca na poważnie - może Mordercy chodzi o to byśmy myśleli, że to był elf. A może to rzeczywiście elf, zabijający elfów nieczystej krwi.
Tyle pytań, a odpowiedzi brak...
Naprawdę szkoda chłopaka, a mi będzie trudno odbudować reputację u nędzarza Johnnego, czy innych mieszkańców...
- To profesjonalista. Będzie trudno go zidentyfikować.
Obstawiałbym Kropcię, niestety ma alibi
- Powinniśmy się zastanowić nad pozostawionym listem. Sprawca jest zdecydowanie jednym z nas, jednak nie należy go traktować do końca na poważnie - może Mordercy chodzi o to byśmy myśleli, że to był elf. A może to rzeczywiście elf, zabijający elfów nieczystej krwi.
Tyle pytań, a odpowiedzi brak...