04-07-2014, 16:25
A jednak to ty z tego powodu od razu zaczęłaś oskarżać Wojtexa. Ha, zachowanie standardowego elfa, zauważą małą nieprawidłowość, szczegół mający takie znaczenie, jak płotka w obliczu morza i już myślą, że wszystkich przechytrzyli. A na przyszłość, jeśli nie lubisz, jak wszyscy wiedzą co mówisz, to mów ciszej, bo tamtą rozmowę słyszał chyba cały rynek.
Nie zamierzałem czekać na odpowiedź. Zabrałem swoje rzeczy i wróciłem do domu. Po powrocie wyciągnąłem swoją fajkę i trochę dzejowego ziela. Mam w końcu chwile spokoju. Usiadłem sobie na ganku i zacząłem palić. A z każdym wdechem byłem coraz to spokojniejszy...
Nie zamierzałem czekać na odpowiedź. Zabrałem swoje rzeczy i wróciłem do domu. Po powrocie wyciągnąłem swoją fajkę i trochę dzejowego ziela. Mam w końcu chwile spokoju. Usiadłem sobie na ganku i zacząłem palić. A z każdym wdechem byłem coraz to spokojniejszy...
![[Obrazek: Gry-wideo-e1338974068836-200x135.jpg]](http://obywatelhd.pl/wp-content/uploads/2012/06/Gry-wideo-e1338974068836-200x135.jpg)