05-07-2014, 13:20
Dzisiaj ciężko mi się spało. Znaleziono martwego Dorczenzo, biedak. Jednak, nawet gdyby żył, to i tak byłby zabity. Dobrze chociaż, że okryto to jeszcze przed tym, jak zaczął się rozkładać. Będzie można mu wyprawić porządny pogrzeb. Myślę, że warto by wspomóc jego rodzinę tym przypinkoorenami, które dostałem w spadku, nie miałbym sumienia wydać ich inaczej.
Ach, nawet pogoda jest dzisiaj kiepska. Nie będę dzisiaj handlował. I tak nikt by nie przyszedł. Zresztą, chyba mogę sobie odpuścić do złapania przestępcy. No nic. Pójdę do karczmy, zjem śniadanie, zapiję piwem i wtedy będzie trzeba pomyśleć.
*Udałem się do karczmy, zamówiłem trochę smażonego mięsiwa. Przy okazji dowiedziałem się, że morderca nie zaatakował tej nocy.*
A więc tej nocy był spokój. Tyle dobrego, chociaż coś czuję, że to nie koniec. No nic, trzeba jeść póki ciepłe. To będzie długi i ponury dzień.
Ach, nawet pogoda jest dzisiaj kiepska. Nie będę dzisiaj handlował. I tak nikt by nie przyszedł. Zresztą, chyba mogę sobie odpuścić do złapania przestępcy. No nic. Pójdę do karczmy, zjem śniadanie, zapiję piwem i wtedy będzie trzeba pomyśleć.
*Udałem się do karczmy, zamówiłem trochę smażonego mięsiwa. Przy okazji dowiedziałem się, że morderca nie zaatakował tej nocy.*
A więc tej nocy był spokój. Tyle dobrego, chociaż coś czuję, że to nie koniec. No nic, trzeba jeść póki ciepłe. To będzie długi i ponury dzień.
![[Obrazek: Gry-wideo-e1338974068836-200x135.jpg]](http://obywatelhd.pl/wp-content/uploads/2012/06/Gry-wideo-e1338974068836-200x135.jpg)