06-07-2014, 11:18
Cześć kochani, na chwilę obecną lista prezentuje się tak:
GBA:
- Dragon Ball: Advanced Adventure
Oprócz tego chętnie przygarnę coś w rodzaju "case'a" na gry na GBA (o ile takowy istnieje). Lwia część z mojej kolekcji nie ma pudełek, więc przyda mi się coś do ich magazynowanie. Nie zależy mi na pudełkach to pojedynczych gier, a na takim, do którego mógłbym schować kilka sztuk naraz!
Nintendo DS:
- Dragon Ball: Origins 2
- Dragon Ball Z: Attack of the Saiyans
- Super Robot Taisen OG Saga: Endless Frontier
- Okamiden
- Final Fantasy: The 4 heores of light
- 999
- Ghost Trick
- Hotel Dusk
Nintendo Wii/GC
- Luigi's Mansion
- Sonic Adventure 2
- Okami
Nintendo 3DS:
- Fire Emblem: Awakening
- Kid Icarus: Uprising
- Mario Kart 7
PlayStation 3:
- Dragon Ball: Budokai HD Collection
- Asura's Wrath
Kilka gier odpadło, kilka doszło
. Niedługo zrobię trochę zakupów, więc znowu lista się lekko zaktualizuje.
Interesują mnie gry tylko po angielsku (ewentualnie po polsku
) i komplety (więc najchętniej 3xA, jednakże okładka i instrukcja nie muszą być po angielsku). Jeżeli nie masz kompletu... i tak napisz, myślę, że się dogadamy
. Gry nie muszą być nowe, ale w im lepszym stanie, tym... no cóż, lepiej. Proszę was o składanie ofert w PW.
Z mojej strony jest możliwy odbiór osobisty w Warszawie. Oczywiście nie kupię też wszystkich gier naraz, a w międzyczasie będę ich poszukiwał we własnym zakresie. To inwestycja "długofalowa", którą na poważnie rozpoczynam na początku kwietnia. Podaję wam listę gier, które chciałbym nabyć w przeciągu kilku najbliższych miesięcy. Co jakiś czas będę odświeżał i przypominał o sobie
.
GBA:
- Dragon Ball: Advanced Adventure
Oprócz tego chętnie przygarnę coś w rodzaju "case'a" na gry na GBA (o ile takowy istnieje). Lwia część z mojej kolekcji nie ma pudełek, więc przyda mi się coś do ich magazynowanie. Nie zależy mi na pudełkach to pojedynczych gier, a na takim, do którego mógłbym schować kilka sztuk naraz!
Nintendo DS:
- Dragon Ball: Origins 2
- Dragon Ball Z: Attack of the Saiyans
- Super Robot Taisen OG Saga: Endless Frontier
- Okamiden
- Final Fantasy: The 4 heores of light
- 999
- Ghost Trick
- Hotel Dusk
Nintendo Wii/GC
- Luigi's Mansion
- Sonic Adventure 2
- Okami
Nintendo 3DS:
- Fire Emblem: Awakening
- Kid Icarus: Uprising
- Mario Kart 7
PlayStation 3:
- Dragon Ball: Budokai HD Collection
- Asura's Wrath
Kilka gier odpadło, kilka doszło

Interesują mnie gry tylko po angielsku (ewentualnie po polsku

Z mojej strony jest możliwy odbiór osobisty w Warszawie. Oczywiście nie kupię też wszystkich gier naraz, a w międzyczasie będę ich poszukiwał we własnym zakresie. To inwestycja "długofalowa", którą na poważnie rozpoczynam na początku kwietnia. Podaję wam listę gier, które chciałbym nabyć w przeciągu kilku najbliższych miesięcy. Co jakiś czas będę odświeżał i przypominał o sobie

![[Obrazek: Metroid_signature_by_sEbeQ13.jpg]](http://fc00.deviantart.net/fs51/f/2009/326/3/4/Metroid_signature_by_sEbeQ13.jpg)
3DS FC: 0301-9800-4470
Nintendo ID: SebastianL92