07-07-2014, 22:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-07-2014, 22:19 przez Jasiek - ten prawdziwy.)
Ja na swoim blogu napisałem niedawno (wczoraj?) tekst o tym. Ale wersja TL;DR - Goat Simulator chociaż jest grą: jest co robić, zdobywa się punkty, odkrywa się porąbane żarty autorów.
Rock Simulator zrobi 90% użytkowników tego forum za pomocą tutoriali do Unity. IMHO dodawanie takich pseudogier na Steam robi z tej platformy jeszcze większy syf, niż jest teraz. I oprócz tego daje mediom growym łatwy kąsek do opisania, bo "kogo nie zainteresuje symulator kamienia? To chore!".
Te kawały są tak suche, że można by z nich dom wybudować.
Edit: W gimnazjum na 6 z infy zrobiłem wisielca w Pascalu. Miał więcej opcji od symulatora kamulca :P
Rock Simulator zrobi 90% użytkowników tego forum za pomocą tutoriali do Unity. IMHO dodawanie takich pseudogier na Steam robi z tej platformy jeszcze większy syf, niż jest teraz. I oprócz tego daje mediom growym łatwy kąsek do opisania, bo "kogo nie zainteresuje symulator kamienia? To chore!".
Te kawały są tak suche, że można by z nich dom wybudować.
Edit: W gimnazjum na 6 z infy zrobiłem wisielca w Pascalu. Miał więcej opcji od symulatora kamulca :P
Jestem samozwańczym helpdeskiem!
![[Obrazek: Jd0gNH]](https://goo.gl/Jd0gNH)
Mój blog o grach, mile widziane komentarze, uwagi i propozycje tematów na wpisy
Mój blog o grach, mile widziane komentarze, uwagi i propozycje tematów na wpisy