08-07-2014, 13:16
W dziwnym mieście przyszło mi wyrastać. Ludzie, krasnale, półelfy, elfy. Byli jeszcze Ci dwaj odmieńcy. Jeden wyglądający jak śmierć z anoreksją i ta krzyżówka krasnala,goblina i orka. Na szczęście dla matki natury na obu żerują teraz robaki. A co do ostatnich wydarzeń to ludki chyba zdrowo ześwirowały? Najpierw oskarżają rasistę, no to ciach. Rasista nie był nożownikiem i okazał się spoko gościem bo dał nędzarzowi dom. e to kto głosował na rasistę jest następny w kolejce do kosy. Za to teraz każdy każdego obwinia. Takiego burdelu to ja nie widziałem od czasów kiedy byłem jeszcze żołędziem. W dodatku zachciało im się wieszać na mnie jakieś ogłoszenia!!! a co ja k**wa jestem, tablica ogłoszeń?! To, że jestem drzewem nie oznacza, że nie mam swoich uczuć. Nie jestem rzeczą, w którą bezkarnie można wbijać co się chce!! Co mnie obchodzą ich problemy? A niech się pozabijają, są siebie warci. Kiedyś stał tu zagajnik, szczęście w nieszczęściu tylko ja się ostałem przy budowie osady. Ja i moje cholerne korniki"
[url=http://facebook.com/TypowySnorlax][/url]