08-07-2014, 23:07
Ależ poszukanie informacji na temat gry to kwestia około 15 minut. Ja zawsze wolę sobie poświęcić chwilę tego czasu, patrząc na jakiekolwiek opisy o grze, lub by chociaż znaleźć na YT jakikolwiek filmik prezentujący dany tytuł (prawdziwy szajs można poznać po dosłownie kilku sekundach materiału), niż miałbym później płakać że wydałem niepotrzebnie oszczędności.
Poza tym bardzo często nie jest to wina braku czasu, a po prostu lenistwa takich osób, które sobie spojrzą na trzy screenshoty i oceniają na ich podstawie całą grę.
Ze Steama faktycznie robi się coraz większy śmietnik, ale może mi to nie przeszkadza gdyż mało z niego korzystam, nie mam pojęcia. Po prostu mnie to jakoś nie interesuje i już :P
Poza tym bardzo często nie jest to wina braku czasu, a po prostu lenistwa takich osób, które sobie spojrzą na trzy screenshoty i oceniają na ich podstawie całą grę.
Ze Steama faktycznie robi się coraz większy śmietnik, ale może mi to nie przeszkadza gdyż mało z niego korzystam, nie mam pojęcia. Po prostu mnie to jakoś nie interesuje i już :P
blabla