Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 12 13 14 15 16 ... 62 Dalej »

Osu!
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb normalny
Osu!
MrKawaii Offline
Pong
*
Liczba postów: 11
Liczba wątków: 3
Reputacja: 0
21-07-2014, 04:40 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-07-2014, 18:21 przez MrKawaii.)
Tak, troszkę interesuję się m&a.
Mam tak, że ulubione gra czy anime to ta pozycja, którą właśnie ogrywam/oglądam.

Ale było kilka gier, a nawet serii, które przykuły mnie na więcej czasu przed ekran.
Wypiszę, je po gatunkach.

cRPG- Saga Gothic, Fable
Shooter- Max Payne(seria), Return to Castle Wolfenstein(moim zdaniem najlepsza odsłona tej serii), Painkiller(jedynka+ dodatek), Halo 1,2(po włączeniu pierwszej części na usta cisły słowa "łał". Super grafa, mega grywalność i te wibracje w padzie. Myślałem , że pad mi łapy urwie., XIII
Platformówki- Rayman(seria), różnej maści Mariany, Kangurek Kao(seria), Jak and Daxter(seria)( ale moja najulubieńsza cześć to Renegade. Kilkukrotnie przeszedłem fabułe. Najpierw na porzyczonej PS2, apóżniej na swojej konsolce, gdy w końcu kupiłem.
jRPG- Harvest Moon Back To Nature, Black Dragon(trudna i niesamowita gra)
Skradanki- Splinter Cell(seria), Gorky 02(świetna polska skradanka)
Akcja- Tomb Raider(seria) Przednio bawiłem się przy Anivversary. Swietny remake.
Sandbox- GTA San Andreas

Na razie pisząc to więcej nie pamiętam, ale było dużo więcej dobrych tytułów. Te najbardziej zapamiętałem. Może póżniej coś dopiszę.

A z anime najbardziej lubię Dragon Ball. Chyba dlatego, że było to jedne z moich pierwszych obejrzanych tytułów.
Rozpisywać się nie będe. Ale moje ulubione gatunki to komedia, ecchi, harem. Czasami też lubię obejrzeć akcję.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Wiadomości w tym wątku
Osu! - przez MrKawaii - 19-07-2014, 22:59
RE: Osu! - przez Mkali - 21-07-2014, 01:01
RE: Osu! - przez MrKawaii - 21-07-2014, 04:40

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 03-08-2025, 20:42 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.