25-07-2014, 23:21
Pstryk, bardzo dziękuje za tak długą wypowiedź. A więc mam na telefonie emulatory (PIRAT!!!
) gba, ds'a nie bo te darmowe są płatne, i bardzo mi się te gry (z GBA) podobają, ale: czy te gry nie są za drogie?
To pierwsze. 2. Już co lepiej ds fat czy lite bo wiem że fat brzydki i te zawiasy ale podobno z lite też nie za dobrze, bo REFURBISH!!! Osobiście myślałem o 2ds ale NIE lubie nowych konsol, nie oznacza to że nie kupie żadnej nowej konsoli, po prostu nie lubie tych skomplikowanych systemów. Gba nie ma systemu a ds tak (choć niewielki). Jedyną moją konsolą było do tych czas PS2 i GB CLASSIC, przez tydzień
. Na tym game boyu grałem całe dnie w mario land 2. Jest jeszcze sprawa ceny. Jestem dzieckiem i moje zasoby pieniężne nie są zbyt duże. W ciągu 2 tygodni będę miał albo 70 albo 170. W pierwszym wypadku wybór oczywisty GBA. W tym drugim, da się znaleźć na Olx.pl za +/- 150 jakiś zestaw DS. Chcę kupić tę konsole głównie do mariana i poków. więc GBA też by dało rade. Jeśli ktoś jeszcze chętny proszę o dalszą pomoc.

To pierwsze. 2. Już co lepiej ds fat czy lite bo wiem że fat brzydki i te zawiasy ale podobno z lite też nie za dobrze, bo REFURBISH!!! Osobiście myślałem o 2ds ale NIE lubie nowych konsol, nie oznacza to że nie kupie żadnej nowej konsoli, po prostu nie lubie tych skomplikowanych systemów. Gba nie ma systemu a ds tak (choć niewielki). Jedyną moją konsolą było do tych czas PS2 i GB CLASSIC, przez tydzień