04-08-2014, 09:01
Kolekcja spora ale widywałem u znajomych większe i to znacznie. Akurat takie kolekcjonowanie to nie jest przypływ chwili, zbiera się po trochę przez kilkadziesiąt lat i w pewnym momencie okazuje się że jest tego sporo.
Pytanie jest jakie cele obrał sobie kolekcjoner, i czy w ogóle jakiś cel założył. Bo jak to jest prostu zbieractwo to te gry cię w końcu z mieszkania/domu wyprowadzą.
Trzeba też pamiętać że im więcej rzeczy tym bardziej trzeba o kolekcje dbać, i tu pojawia się tysiące foliowych worków do zakrycia, by się nie kurzyło lub nie zżółkło.
Ja ograniczyłem się tylko do wybranych tytułów ale z różnych platform, i tak w pokoju gdzie by nie zajrzeć wystaje konsola, a nie mam tego dużo.
Także Archon życzę dalszej wytrwałości w zbieraniu.
Pytanie jest jakie cele obrał sobie kolekcjoner, i czy w ogóle jakiś cel założył. Bo jak to jest prostu zbieractwo to te gry cię w końcu z mieszkania/domu wyprowadzą.

Ja ograniczyłem się tylko do wybranych tytułów ale z różnych platform, i tak w pokoju gdzie by nie zajrzeć wystaje konsola, a nie mam tego dużo.

Także Archon życzę dalszej wytrwałości w zbieraniu.
![[Obrazek: userbar.png]](http://www.retroage.net/images/stories/grafika/userbar.png)