Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Gracze - Graczom v
« Wstecz 1 ... 17 18 19 20 21 ... 29 Dalej »

[ART] Sztuka (?) powielania
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb normalny
[ART] Sztuka (?) powielania
Hixovick Offline
NES
Liczba postów: 277
Liczba wątków: 99
Reputacja: 7
16-08-2014, 10:55
Bardzo dobry artykuł. Czytałem z ogromnym zaciekawieniem. Mam nadzieję, że trafi na stronę główną Smiling

Przyznam się szczerze, że nigdy nie zwracałem za bardzo uwagi na podróbki. Znałem grę NOVA, ale nigdy nie pomyślałem, że ta gra jest "zainspirowana" Halo. W dzisiejszych czasach prawie wszystkie pomysły na dobrą mechanikę gry zostały wykorzystane. Jednakże większość developerów gier są zachłanni i potrzebują coraz więcej zielonych, przez co powstają dokładne kalki. W całej tej sytuacji boli mnie to, że większość gier mobilnych mają straszne mikropłatności. Strasznie psuje to całą rozgrywkę.

Nie wiem czy to tylko ja mam takie skojarzenie, ale mikropłatności kojarzą mi się trochę ze starymi automatami do gier. Jeżeli przegrałeś musisz włożyć następną monetę. Jeżeli przegrasz w grę na smartfonie musisz dokupić życia, "wkładając następną monetę". Oczywiście nie mówię tu o wszystkich mikropłatnościach. W salonach gier, to wrzucało się monety, żeby pominąć poziom bo jest za trudny.

O Micromon słyszałem już jakiś czas temu. Mój kuzyn uwielbiał tą grę. Pokazałem mu Pokemon na 3DS'ie, a on, że Pokemon to podróbka Micromon!
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Wiadomości w tym wątku
Sztuka (?) powielania - przez Nowatsky - 15-08-2014, 01:14
RE: Sztuka (?) powielania - przez robix95 - 15-08-2014, 14:24
RE: Sztuka (?) powielania - przez Nowatsky - 16-08-2014, 01:21
RE: Sztuka (?) powielania - przez Hixovick - 16-08-2014, 10:55
RE: Sztuka (?) powielania - przez Nowatsky - 17-08-2014, 01:25

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 30-06-2025, 03:17 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.